onsdag 31. mars 2010

En knakende god økt..

er det vi har hatt i dag... Fulgte Lindas råd og lot sporet ligge en stund før Frost fikk gå. Da gikk han med nesen i bakken nesten hele tiden, var oppe og virret med hodet to ganger, men skjønte at det ikke var vits i siden han ikke så noen :-) Da var det å grave snuten i bakken og tusle av gårde.
En annen ting som var veldig greit var at han ikke var så heit i starten. Så et eldre spor, kombinert med mye rotrening før han fikk begynne hadde god gevinst. Noe å huske til neste gang...
Spor nummer to tok vi helt ferskt, men så ut til at Frost hadde det andre friskt i minne og var rolig og strukturert i søket sitt... Men likevel veldig bestemt for han dro meg gjennom både lyng og busker (akkurat der figuranten hadde gått).
Nå gleder jeg meg VELDIG til å få den nye sporlina i skinn, for den tynne nylonreima (har en som er nesten lik) er helt grusom å holde i.... brenner i hånden og er klin umulig å holde tilbake Frost uten å snurre den rundt hånden. Og da er jo effekten av lina borte...

Det som også er en stor utfordring er at Frost ikke er så altfor interessert i figuranten, men vil heller gå sporet videre. Så fig. må virkelig jobbe for å få han opp i leken.

4 kommentarer:

  1. Dette høres bra ut : ) Da vet vi hvem vi skal ringe om noen er savnet :))

    SvarSlett
  2. God påske til dere også Inger-Marie og Smali.. Og Kristin.. nå er det bare å gå seg vill så kommer vi og redder dere :-)

    SvarSlett
  3. Glad påsk! Kul at Frost er så glad i spor - og at dere er så flinke!

    SvarSlett