tirsdag 27. juli 2010

Mye LP og litt spor

Da har vi vært på Klepp og trent lydighet sammen med Hera og Pippi. Forst bruker litt lang tid på å komme i gang og holde fokus, men når han først er fokusert er han en fryd å jobbe med :-) Noen filmer av treningen følger under.

Frost trener lineføring

Mer lydighet

Fri ved fot, med en irriterende langline på slep

Mer fri ved fot

Ellers så gikk jeg et spor med Frost i dag, Geir gikk på kryss over en grusbane, langs langsiden og inn i skogen. På grusbanen hadde det nettopp vært to hunder og lekt når vi kom, så jeg er imponert over at han holdt fokus så bra. Tok vinklene kjempebra, og gikk med nesa i bakken stort sett hele veien.

Nå kom vi nettopp inn fra kveldsturen, hvor vi trente på innkalling fra sitt på grusbanen like nedenfor huset. Kan tro vi fikk en EKSTRA stor forstyrrelse når en løs kanin hoppet rundt på andre siden av gjerdet. Frost var veldig fokusert på denne, men han viste ikke antydning til å løpe etter den i det minste, selv om han måtte tenke seg VELDIG godt om før han kom inn på plass ;-)

3 kommentarer:

 1. Unnskyld meg Cecilie!! Kan ikke fatte hvorfor du skal på innkallingskurs med Frost! En kanin!!!! Han er jo helt super!!!
  Du må lære meg et par ting: Hvordan få filmer inn på youtube og hvordan jeg får det klart når jeg filmer med kameraet ditt :o)

  Ellers var det morsomt å se filmene, spesielt den der jeg er langt i bakgrunnen og plutselig henger på slep etter Hera og forsvinner bak en bil. hehe

  SvarSlett
 2. Så utrolig gøy å se! Dere kommer til å gå langt - den fine kontakten og den nydelige traven til Frost = helt supert!! Og ja, jeg så deg fly avgårde Kristin - jeg lo godt :-D Nå ble jeg plutselig meget inspirert! Takk!

  SvarSlett
 3. Hopppet Frost over gjerdet og tok kaninen eller var gjerdet for høyt eller kaninen for rask?

  SvarSlett