lørdag 23. oktober 2010

Endelig en god treningsgjeng...

Så utrolig gøy at det begynner å bli flere som trener lydighet sammen nå, i dag var vi 5 som møttes på Fotland. La ut et spor til Frost først, som han skulle gå etter treningen, for å se hvordan han ville gjøre det når han var trett.
Selve treningen i dag gjorde han veldig bra, vi sliter fortsatt med at alle de andre hundene og bevegelsene er rimelig spennende under fellesdekken. Han blir liggende, men virrer mye med hodet. Har en utfordring der ja :-)  Ellers så gjorde han noen skikkelig fine stå under marsj, og han ligger som klistret til siden min på lineføring og fri-ved-fot.

Har jo gått over fra å gå rundt på innkallingen til å sette seg direkte på venstreside, men det er ikke alltid han klarer å huske på dette. Og ser det veldig tydelig på løpingen hans at han helst vil løpe rundt, helt til jeg minner han på at han skal andre veien ;-)

Om en måned skal det være klubbmesterskap her i klubben og jeg vurdere å bli med på dette. Vi får se hvordan vi ligger an denne dagen, og ta påmeldingen deretter :-) Gikk jo ikke så bra på forrige konkurranse, men vi får ta det for treningens skyld....

Etter treningen var det opp for å gå sporet, men så jo at jeg hadde gjort en tabbe, med å begynne sporet der det hadde gått en del folk. Han rotet en del, så da tok jeg han av, gikk lenger frem i sporet hvor det ikke hadde gått fullt så mange og satte han på igjen... DA ble det fart i skrotten og han fulgte sporet kjempebra. Hadde lagt sporet over en grusvei, og akkurat da han kom til kanten ble Frost oppmerksom på en som vi bruker å trene spor sammen med som stod litt oppi veien, så jeg måtte minne han på hva han holdt på med igjen.
Jeg må fortsatt bli flinkere på å holde han igjen, spesielt i slutten, for han begynner ofte (les: nesten alltid) å virre veldig mye de siste 5 m fra sporslutt. Neste spor skal legges ut med sluttgjenstand OG en eller annen form for godbit i enden :-)

1 kommentar:

  1. Inspirerende lesning Cecilie :) Om dere skal delta på klubbstevne vil jeg komme å se på om det er mulig.

    SvarSlett