onsdag 10. november 2010

Frost skal omdøpes....

..neida han skal nok ikke det, men det har vært fristende de siste ukene..... han har fulgt meg som en skygge, ligger ved siden av stolen/sofaen jeg sitter i, selv om det er i det varmeste rommet i huset og han ligger og peser...Håper dette gir seg om ikke så lenge for det synes at han stresser med å følge med på meg og passe på hele tiden.

Har vært lite strukturert trening på Frost de siste ukene, jeg har vært skikkelig trøtt og sliten og ikke i form til at Frost ikke skjønner hvorfor jeg blir så irritert når han ikke leser tankene mine. Han har derfor bare fått litt lydighet inne på stuegulvet og noen ytterst få lengre turer, så på tirsdag tok jeg meg selv i nakken og la et relativt langt spor til han. Jeg ville tippet 500-600 meter, så i realiteten var det nok 350-400m :-) Frost gikk skikkelig bra, støvsugde hele sporet, var ikke i tvil om retningene og skikkelig trykk i linen hele veien. Jeg hadde gravd ned kongen i enden, så han måtte jobbe for å få den frem, så dermed rakk jeg frem og kunne leke han ut av sporet før han begynte å gå videre :-) Vi lærer hele tiden... Har skikkelig lyst å prøve et skikkelig langt spor (over 1 km), men trenger større områder å gå dette sporet på. Kan kanskje ta en tur til Lunhulen og trene i helgen......

Idag har vi vært en tur i Vannbassenga og trent gå-pent-i-bånd + passeringstrening.. og jammen fikk viutbytte av turen. Frost gikk kjempefint forbi alle hundene (les: kjempefint som i at fikk en godbit trykt i trynet mens vi gikk forbi, og han la seg ikke plask ned med en gang han så en ny hund, men vi er på gang) Prøver også å begrense snusingen til Frost på tur, nå må han gå fint ved siden av meg og når han kikker opp blir det belønning i form av godbit eller lov å gå ut i grøfta og snuse. Det går sakte med sikkert fremover.  

2 kommentarer:

  1. Hmmm.... du tror ikke han merker at du er gravid? Har hørt om hunder som kan bli litt klengete under slike omstendigheter :D

    SvarSlett
  2. skal ikkje sjå vekk fra det... men trudde det ville gi seg etter en stund, men den gang ei.... :-)vi får se hvordan det går fremover.

    SvarSlett