torsdag 11. november 2010

En god dag... og dårlig trening :-)

Som jeg har sagt tidligere har Frost vært svært skeptisk til fremmede og skal helst ha full kontroll på hva alle i nærheten holder på med (les: ikke klart å slappe av i det hele tatt). Vi har trent og trent (og trent og trent og trent) og idag, når han var med på jobb, lå han på kontoret, med åpen dør ut til treningssalen, hvor folk trener og beveger seg, og SOV. Flatt ut på siden, med ryggen/rumpa mot døråpningen og der alt skjedde.


Kjenner det varmer godt i hjerterota når jeg ser at han er så totalt avslappet til hva som skjer rundt han og får en bekreftelse på at all jobbingen har vært verdt det.
På den andre side var det LP-trening i dag, i øspøsregn, noe som ikke helt passer med stående ører. Mye kaldt og vått regn rett ned i øra,som gjorde det vanskelig for Frost å konsentrere seg. Ble ikke den beste treningen i dag nei, men er så sinnsykt fornøyd med den avslappede holdningen hans, så det gjør ingenting.
Og i dag var det ekstra deilig å komme hjem, få av seg alle de våte klærne og slenge seg i sofaen med varm drikke og se på "The Bodyguard" :-)

2 kommentarer:

  1. Smali gillar heller inte att det regnar eller snöar i öronen :-)

    SvarSlett
  2. Så kjekt å lese :) Alltid kjekt når man kan senke skuldrene litt :)

    SvarSlett