fredag 20. november 2009

Hyttetur i heklingens/strikkingens og spillenes tegn


 I helgen lånte vi hytten til Norsk Folkehjelp i Solheimsdalen. Denne ligger i et fantastisk  fint fjellområde med mange turmuligheter, men pga åpen himmel og skikkelig dritvær ble helgen stort sett tilbrakt innendørs, med brettspill, sladder, hekling, strikking og MASSE snop.


Hytta var litt kald første kvelden så da måtte lua på inne (selv om det strengt tatt ikke er lov)


Rakel, Janne og Hanne Berit

"Kortskalle" - du sitter med en lapp i panna med navnet på en gjenstand/person/ u name it, og skal stille ja/nei-spørsmål til de andre deltakerne. På denne måten skal du gjette deg frem til hvem/hva du er.Skjønneste Frosten som var så flink på hele turen. La seg stort sett og sov når vi var inne i hytta og ute sprang han løst helt til vi så et skilt  "Ha hunden i bånd, løse hunder blir skutt". Trodde ikke det var lov å sette opp slike skilt og ihvertfall ikke komme med denne slags trusler, men vi holdt han i bånd resten av tiden.


"oooh kamera"Tid til litt slåsskamp hadde vi også ;-)Innimellom regnbyene kom vi oss på en liten tur ut.
Hanne Berit og meg


Heftig diskusjon og forelesning om hvor mange frostdøgn som har vært hittil.


Gjenstanden for diskusjonen (i hansken til Lina)Med våt snø og snøballkasting blir det behov for å tørke littMari og Lina dro hjem på lørdagen

Frost håper i det lengste at han også får bli med ut. Sjekk sittestilen


Planlegging av de turene vi evt kunne tatt hadde det ikke vært for været ;-)Den fantastiske hytten. Håper vi får anledning å bruke den flere ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar